Healthcheck

Jij staat centraal
Bij Vitaplaza draait het om jou. Jij staat centraal. Dus krijg je van ons een persoonlijk plan van aanpak.
Dat plan maken we op basis van een intake en kunnen we met de healthcheck nog inzichtelijk maken. Want: meten is weten. De healthcheck brengt je conditie, kracht, flexibiliteit en lichaamssamenstelling in kaart. Een perfecte manier om jouw persoonlijke ontwikkeling te starten en je vorderingen te volgen.
De healthcheck brengt je conditie, kracht, flexibiliteit en lichaamssamenstelling in kaart. Een perfecte manier om jouw persoonlijke ontwikkeling te starten en je vorderingen te volgen.

Professionele apparatuur
Voor de healthcheck gebruiken we professionele apparatuur: de eGym Fitness Hub,de Inbody 770 en bloeddrukmeter. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

De eGym HUB

Inbody en bloeddrukmeter

Personal coach

Degene die met jou de intake en de healthcheck doet, wordt jouw personal coach. Hij of zijn maakt jouw persoonlijke trainingsprogramma, legt het uit, evalueert het en past het weer aan. En, niet onbelangrijk, jouw personal coach helpt je om je sportritme te vinden en vast te houden en om je trainingen vol te houden.

Iemand om op terug te vallen

De coaching bij Vitaplaza is gebaseerd op hulp krijgen wanneer je dat nodig hebt. Buiten afspraken om train je zelfstandig. Zo kun je lekker je eigen ritme ontdekken en je eigen routine ontwikkelen. Maar tegelijkertijd weet je dat er iemand is op wie je terug kunt vallen. En ook: dat er iemand is die je belt of mailt als we je te weinig zien ;-).

Altijd een coach in de buurt

In de fitnessruimte zijn altijd één of meerdere coaches aanwezig. Zij zien erop toe dat alle sporters de juiste oefeningen op de juiste manier uitvoeren. En ze zijn er voor al je vragen. En lukt het even niet, of loop je vast, dan maak je eenvoudig een afspraak met jouw personal coach. Die helpt je dan weer opstarten, doorpakken of met een eenvoudige aanpassing van je trainingsprogramma.

Meten=weten-pakket

Als je kiest voor ons Meten=Weten-pakket wordt de healthcheck elke twee maanden herhaald. Op basis van jouw persoonlijke meetgegevens bepaal je je doel en maak je samen met je personal coach een plan waar jij mee aan de slag gaat. Twee maanden later volgt dan een nieuwe meting. Als het nodig is stuur je doel en plan bij, anders ga je verder op de ingeslagen weg tot de volgende meting, enzovoort. Zo kunnen jij en je personal coach je vorderingen op de voet volgen.

Dit krijg je allemaal met ons Meten=Weten-pakket:

• Intake • 6x per jaar healthcheck • Onbeperkt sporten • Fitness • Personal Coach • Squash • Groepslessen • Sauna • Koffie/thee • eGym

Start nu!

Schrijf je in met het Meten = Weten pakket
TOP