Healthcheck

Jij staat centraal
Bij Vitaplaza draait het om jou. Jij staat centraal. Dus krijg je van ons een persoonlijk plan van aanpak.
Dat plan maken we op basis van een intake en kunnen we met de healthcheck nog inzichtelijk maken. Want: meten is weten. De healthcheck brengt je conditie, kracht, flexibiliteit en lichaamssamenstelling in kaart. Een perfecte manier om jouw persoonlijke ontwikkeling te starten en je vorderingen te volgen.
De healthcheck brengt je conditie, kracht, flexibiliteit en lichaamssamenstelling in kaart. Een perfecte manier om jouw persoonlijke ontwikkeling te starten en je vorderingen te volgen.

Professionele apparatuur
Voor de healthcheck gebruiken we professionele apparatuur: de eGym Fitness Hub,de Inbody 770 en bloeddrukmeter. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Meten + Weten pakket

 

Als je kiest voor ons Meten=Weten-pakket wordt de healthcheck elke twee maanden herhaald. Op basis van jouw persoonlijke meetgegevens bepaal je je doel en maak je samen met je personal coach een plan waar jij mee aan de slag gaat. Twee maanden later volgt dan een nieuwe meting. Als het nodig is stuur je doel en plan bij, anders ga je verder op de ingeslagen weg tot de volgende meting, enzovoort. Zo kunnen jij en je personal coach je vorderingen op de voet volgen.

Start nu!

Schrijf je in met het Meten = Weten pakket
TOP