Slimmer trainen met de eGym Fitness Hub

De innovatieve eGym Fitness Hub zorgt ervoor dat jouw training nóg slimmer wordt. Als eerste wordt je lichaamslengte gemeten en worden alle eGym apparaten automatisch goed ingesteld. Daarna wordt jouw lichaamssamenstelling gemeten door de Inbody. Met de combinatie van de Inbody en de eGym Fitness Hub kunnen we een complete Health Check uitvoeren.

 

Flexibiliteit

Naast je spierkracht en uithoudingsvermogen is flexibiliteit een belangrijke indicator van je algehele gezondheid. Met de Fitness Hub kun je je flexibiliteit snel en eenvoudig testen en vergelijken met anderen door middel van 5 flexibiliteitstesten. Na de test zie je direct hoe het gesteld is met jouw flexibiliteit en hoe je hieraan kunt werken.

BioAge

We zijn ervan overtuigd dat trainingsprogressie staat voor trainingssucces. Toch duurt het een tijdje voordat de eerste tekenen van echte vooruitgang lichamelijk zichtbaar zijn. Met de Fitness Hub wordt jouw progressie direct zichtbaar en gevisualiseerd. En dat zorgt voor de juiste motivatie! Dit doen we door middel van een holistische BioAge. Dat is het gemiddelde van je kracht, conditie, lichaamssamenstelling en flexibiliteit. Als je BioAge laag is, betekent dit dat je fitter bent.

 

De voordelen

  • Automatische instellingen voor alle eGYM toestellen;
  • Intuïtieve testen en metingen met makkelijk te gebruiken interface;
  • Toegang tot een uitgebreid overzicht van alle trainingsresultaten direct op de fitnessvloer;
  • Complexe data wordt makkelijk te begrijpen met de holistische BioAge.

HUB + Inbody = Healthcheck

Bekijk hier hoe de lichaamsanalyse en de bloeddrukmeter van de Inbody werken.
TOP