Welkomstcadeau of starterskorting

Word nu lid en ontvang een welkomstcadeau of een eenmalige korting van € 35,- bij volwassen abonnementen en pakketten (€ 20,- bij jeugd en jongeren abonnementen) Bekijk alle mogelijkheden.

Healthcheck

Meten=weten! Deze complete check waarbij we conditie, kracht, flexibiliteit en de lichaamssamenstelling meten, helpt je bij elke stap van jouw persoonlijke fitnessreis en in het bereiken van jouw sportieve doel(en)!

Voedingsprogramma voor € 10,- per week

Nog even "In shape" komen vóór de zomervakantie? Kies dan 6 weken voor Body Support. Geen dieet, maar een gezonde leefstijl boordevol tips en trics.

Kom je ook?

FBO (fitnessBedrijven Oss) organiseert FITR. Deze dag is voor iedereen die inspiratie zoekt op het gebied van sport, leefstijl en mentale gezondheid.

Leden MHC blijven fit tijdens de zomerstop

Ook deze zomer hebben we weer een actie voor alle leden van hockeyvereniging MHC Oss. Minimum leeftijd: 13 jaar.

Race tegen Reuma

Vitaplaza heeft meegedaan met deze landelijke sponsor-actie. Allemaal bedankt voor de donaties en inspanningen.

Zwemjaarkaart

Dankzij een samenwerking met onze buurman Golfbad Oss kunnen leden van Vitaplaza een zwemjaarkaart voor het Golfbad aanschaffen voor slechts € 62,50.

MoveOss app

Op een laagdrempelige manier starten met verschillende  sport activteiten in Oss? Dat kan! Download nu de MoveOss app en boek jouw activiteit! Ook Vitaplaza activiteiten zijn beschikbaar.

Nog meer groepslessen

Met al ruim 85 lessen op het lesrooster van ons sportcentrum gaan we daar LES MILLS GRIT ook nog aan toevoegen. Lekkere fanatieke lessen, snel resultaat. Durf jij het aan?  

TOP