Nieuwe leden actie: 

Als nieuw lid val je meteen met de neus in de boter. Vitaplaza bestaat 10 jaar en als cadeau mag je bij het afsluiten van een van onze abonnementen ook nog 1 van de 10 acties kiezen. Kijk snel welke 10 acties er zijn! Actie loopt tot 1 okt.

Salsa Cursussen

Wil jij weten of salsa dansen iets voor jou is? Meld je dan aan voor de GRATIS proefles op 12 september om 19,00. De 12 weken cursussen starten op 19 september. Kom alleen of samen met je danspartner.

Cursus: Sport + Voeding

Wil jij afvallen en kan je wel wat hulp gebruiken? Geef je dan op voor deze cursus. Gezamenlijk sportmoment en geen dieet, maar je gaat aan de slag met een gezonde leefstijl met tips en trics. Individueel is ook mogelijk.

Workshop yogacentrum

Ook dit najaar zijn er weer een aantal leuke workshop in het yogacentrum. Gun jezelf dat extraatje om even helemaal tot rust te komen. Leden van Vitaplaza sport- of yogacentrum hebben € 50,- korting.

Zwemjaarkaart

Leden van Vitaplaza kunnen een zwemjaarkaart voor het Golfbad aanschaffen voor slechts € 62,50 per jaar. Daarmee kan je 2x per week zwemmen.

10 jarig bestaan = feest 

Het was een superleuk en gezellig feest met 10 acts op het podium. De een nog leuker, grappiger of mooier dan de ander. Dat moeten we vaker doen. We bedanken alle aanwezigen! Check onze socials voor de filmpjes.

MoveOss app

Op een laagdrempelige manier starten met verschillende  sport activteiten in Oss? Dat kan! Download nu de MoveOss app en boek jouw activiteit! Ook Vitaplaza activiteiten zijn beschikbaar.

TOP