Lesrooster sportcentrum

Er staan al ruim 85 groepslessen op het lesrooster van ons sportcentrum en daar komen er vanaf 19 februari nog 2 bij. Voor ieder wat wils en zodra je lid bent zijn ze allemaal te boeken via onze app.

Voorjaars Workshops 

In ons yogacentrum introduceren we een nieuwe lesvorm: Yin Flow Yoga. Een zachte inspanning en ontspanning zorgen ervoor dat deze werken in de diepere lagen van de spieren en ook op de gewrichten, het bindweefsel en de meridianen. Yin Flow Yoga brengt balans en kalmeert de geest.

Nieuw in ons yogacentrum

Yin Flow Yoga. Een zachte inspanning en ontspanning zorgen ervoor dat deze werken in de diepere lagen van de spieren en ook op de gewrichten, het bindweefsel en de meridianen. Yin Flow Yoga brengt balans en kalmeert de geest.

MoveOss app

Op een laagdrempelige manier starten met verschillende  sport activteiten in Oss? Dat kan! Download nu de MoveOss app en boek jouw activiteit! Ook Vitaplaza activiteiten zijn beschikbaar.

Zwemjaarkaart

Leden van Vitaplaza kunnen een zwemjaarkaart voor het Golfbad aanschaffen voor slechts € 65,00 per jaar. Daarmee kan je 2x per week zwemmen.

TOP