Inbody en bloeddrukmeter

Meten = Weten

De Inbody meet je lichaamssamenstelling en geeft per onderdeel van het lichaam inzicht in de vochtbalans. De Inbody meet je spiermassa, visceraal vet, lichaamswater. De metingen zelf zijn snel en makkelijk, de uitslagen zijn zeer uitgebreid en nauwkeurig. De Inbody wordt onder meer gebruikt in ziekenhuizen en fysiotherapiepraktijken en is geschikt voor iedereen vanaf 17 jaar, behalve als je een pacemaker hebt of als je zwanger bent. Daarnaast meten we de bloeddrukmeter die weer in verbinding staat met de Inbody 770.
 

De Inbody analyseert

  • Lichaamssamenstelling: lichaamswater, eiwitten, mineralen en vetmassa
  • Spier-Vet verhouding: C- Inactief Profiel, I-Gebalanceerd Profiel, D-Atletisch Profiel
  • Skeletspiermassa: de spieren die je kunt ontwikkelen door middel van beweging
  • Segmentale Magere Massa: de vetvrije massa in de spieren, botten en het vocht (deze analyse maakt het mogelijk om disbalansen te ontdekken)
  • ECW Ratio: maakt het monitoren mogelijk van abnormale veranderingen in de vochtbalans, als gevolg van blessures, veroudering, obesitas, etc.
  • Gewichtsregulatie: hoeveel kilo vet je moet verliezen en hoeveel spiermassa heb je nodig om je optimale gewicht te bereiken
  • Visceraal Vet: dit is vet rond de vitale organen; een grote risicofactor voor diabetes en hart- en vaatziekten
  • BMR: het aantal calorieën dat je lichaam per dag in rust nodig heeft

 

Healthcheck

Met de combinatie van de Inbody en de eGym Fitness Hub kunnen we een complete Health Check uitvoeren die een helder en betrouwbaar beeld geeft van je huidige gezondheid. Op basis van de test kan een persoonlijk voedings- en trainingsplan worden opgesteld om de gewenste doelen te halen. Door de metingen regelmatig te herhalen worden je behaalde resultaten tastbaar en inzichtelijk. Zo kun je samen met je personal coach het vervolg van je vitaliteit-reis steeds nauwkeurig bepalen.

Inbody + Fitness HUB = Healthcheck

Bekijk hier hoe de Fitness HUB werkt
TOP