Vitaplaza
brengt je medewerkers
in beweging

Met deze web-based app deel je elke dag content over gezondheid, vitaliteit en leefstijl met je werknemers. Zo zijn ze...

De VitalityBox is een mobiele gym van ongeveer 2 bij 2 meter met...

Met ons team van (sport)trainers verzorgen we ...

In deze nieuwe benadering is gezondheid meer dan ...

Vitaplaza
brengt je medewerkers
in beweging

Vitaplaza biedt drie vitaliteitsprogramma’s: Vitaal bewust worden, Vitaliteit onderhouden en Vitaal expert zijn. Ze verschillen qua inhoud en intensiteit, maar hebben één ding gemeen: onze vitaliteitsprofessionals zorgen ervoor dat je medewerkers in beweging komen - letterlijk en figuurlijk -  en het begrip vitaliteit omarmen.

Bekijk onze programma's:

Vitaal bewust

          Met dit programma maken we je medewerkers binnen tien weken bewust van (het belang van) vitaliteit. We zorgen voor een goede communicatie rondom de activiteiten die we organiseren en we motiveren medewerkers om mee te doen met de workshops.

       We communiceren wekelijks over vitaliteit. We maken gebruik van de VitalityApp die je medewerker gedurende het traject meeneemt in de wereld van vitaliteit. Na 10 weken weten je medewerkers wat vitaliteit inhoudt, hoe ze vitaliteit kunnen gebruiken en wat het ze kan opleveren.

Vitaal behoud

Met dit programma zijn we een jaar op locatie (in-house) actief. We draaien een wekelijks vitaliteitsprogramma rondom de VitalityBox, een mobiele gym gevuld met diverse materialen. Samen met een trainer doorlopen we verschillende thema’s, gebaseerd op het concept Positieve Gezondheid.

Vanuit deze thema’s organiseren we vitaliteitstrainingen en workshops. Denk aan bootcamp, yoga en workshops over voeding en slaap. We communiceren, motiveren en promoten, zodat de groep van mensen die meedoen steeds groter wordt.

Vitaal expert

We brengen in dit programma alle onderdelen uit de andere programma’s samen in een op maat samengesteld programma.

We willen hierbij partner zijn en in nauw overleg afstemmen voor welke activiteiten we kiezen, hoe we deze gaan communiceren en promoten en hoe we ze uitvoeren.

We werken met een vaste vitaliteitscoach die meerdere uren per week op locatie is, in contact staat met de medewerkers en de wekelijkse training geeft. We meten de voortgang met behulp van vragenlijsten.

Vitaliteitscoach/trainer

Vitaplaza levert een vitaliteitscoach of -trainer die wekelijks een of meerdere uren op de werkvloer aanwezig is om vitaliteit aan te jagen, medewerkers te enthousiasmeren en trainingen te geven. De coaches/trainers spelen als schakel tussen HR en medewerkers een belangrijke rol in de communicatie over vitaliteit. Ze zijn aan- en uitvoerder van het communicatieplan. Tegen interessant uurtarief kan de coach/trainer worden gedetacheerd.
 

Wil je meer informatie? Bel ons (0412 643 700) of vul het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!

Interesseformulier

"Vitaplaza heeft ons afgelopen jaren naar volle tevredenheid ondersteunt in het proces van bewustwording onder de medewerkers van het belang van hun eigen vitaliteit en gezondheid. Vervolgens hebben wij met hen ook een vitaliteitsprogramma kunnen implementeren wat hanteerbaar blijft voor nu en de toekomst. Ze zijn enthousiast, kundig en maken maatwerk voor de organisatie."

Rösler Benelux B.V.

R. van Herpen-Reijers, HR Manager
"Samen met Vitaplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer
"De laatste jaren hebben we in samenwerking met Vitaplaza diverse projecten doorlopen aangaande vitaliteit; een zeer prettige samenwerking. Diverse studenten van HAN|Sportkunde hebben ons op het goede spoor gezet dat vitaliteit méér is dan alleen dat dagelijks stukje fruit, maar een manier van leven en werken! We zijn op de goede weg!"

Baaijens Metaal

Geert Baaijens, Eigenaar
"Mooi sportcentrum met deskundige begeleiding."

Kringloop bedrijf Oss

Jos Canton, Eigenaar

Wil je meer informatie?

Bel ons (0412 643 700) of vul het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!
TOP