De kracht
van
groepsactiviteiten

... interessante, motiverende en inspirerende workshops, masterclasses en bewegingsactiviteiten. Thema, locatie, groepsgrootte en frequentie stemmen we af op jouw wensen en behoeften.

Teambuiling
Sporten en bewegen
Workshops
Lezingen

Vitaplaza verzorgt op het gebied van vitaliteit effectieve en praktijkgerichte workshops, masterclasses en bewegingsactiviteiten. We beschikken over een groot team van sport-, yoga-, zorg- en andere professionals, elk met hun eigen specialiteit.

Door hun kennis te delen helpen, inspireren en motiveren ze je werknemers om bewuster om te gaan met vitaliteit. Thema, locatie, groepsgrootte en frequentie van de activiteiten stemmen we af op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Teambuilding

Naast de individuele voordelen die deelnemers aan een groepsactiviteit ervaren, hebben de activiteiten ook een positief effect op de groep als geheel. Door gezamenlijk deel te nemen werkt een groep aan teambuilding. De onderlinge communicatie verbetert en daarmee ook de samenwerking en het vertrouwen. Dat vertaalt zich doorgaans in een betere sfeer op de werkvloer. En dat heeft weer een positief effect op het welbevinden van je werknemers. Dat is de kracht van onze groepsactiviteiten.

Sporten en bewegen

Onze professionals ontwikkelen en verzorgen sportactiviteiten variërend van bootcamp tot en met yoga. Op locatie of bij Vitaplaza. Intensief of low-impact. Eenmalig of terugkerend. Dat bepalen we in samenspraak. Alles is mogelijk, ook buiten de deur: mountainbiken, padel, honkbal waterpolo, noem maar op. Vitaplaza zorgt voor de materialen, het enthousiasme en de deskundigheid.

Workshops

Naast sporten en bewegen biedt Vitaplaza ook workshops op maat op een locatie naar wens. Het centrale thema is uiteraard vitaliteit, maar de onderwerpen van de workshops kunnen variëren. Van voeding, slaap en leefstijl tot en met geheugentraining. De workshops zijn altijd interactief; deelnemers gaan (ook) zelf aan de slag.

Lezingen

Vitaplaza ontwikkelt en verzorgt ook boeiende en inspirerende lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld een motiverend verhaal over stoppen met roken en alcohol. Of over de weg naar een topprestatie, verteld door een topsporter. In overleg bepalen we het onderwerp of thema dat het beste past bij je bedrijf.

Interesseformulier

"Vitaplaza heeft ons afgelopen jaren naar volle tevredenheid ondersteunt in het proces van bewustwording onder de medewerkers van het belang van hun eigen vitaliteit en gezondheid. Vervolgens hebben wij met hen ook een vitaliteitsprogramma kunnen implementeren wat hanteerbaar blijft voor nu en de toekomst. Ze zijn enthousiast, kundig en maken maatwerk voor de organisatie."

Rösler Benelux B.V.

R. van Herpen-Reijers, HR Manager
"Samen met Vitaplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer
"De laatste jaren hebben we in samenwerking met Vitaplaza diverse projecten doorlopen aangaande vitaliteit; een zeer prettige samenwerking. Diverse studenten van HAN|Sportkunde hebben ons op het goede spoor gezet dat vitaliteit méér is dan alleen dat dagelijks stukje fruit, maar een manier van leven en werken! We zijn op de goede weg!"

Baaijens Metaal

Geert Baaijens, Eigenaar
"Mooi sportcentrum met deskundige begeleiding."

Kringloop bedrijf Oss

Jos Canton, Eigenaar

Wil je meer informatie?

Bel ons (0412 643 700) of vul het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!
TOP