Mobiele gym met
motiverende en inspirerende
look en feel

... een motiverende en inspirerende look en feel. Hiermee krijgt vitaliteit een fysieke uiting binnen jouw bedrijf. Samen met de vitaliteitscoach gaan je medewerkers, individueel of in met collega’s in deze gym aan de slag.

Het idee

De VitalityBox is een mobiele gym van ongeveer 2 x 2 meter. De box is herkenbaar en heeft een motiverende en inspirerende look en feel. Vanuit de VitalityBox vinden beweegactiviteiten plaats.

We bouwen een vitaliteitsbrand om de box heen binnen het bedrijf. De box is gevuld met diverse materialen waarvan de vitaliteitscoach gebruikmaakt als hij/zij aan de slag gaat met je medewerkers.

De activiteiten zijn behalve gezond ook een leuke manier om collega’s en andere medewerkers beter te leren kenen. Wij sturen het hele proces aan en meten de resultaten.

Vaste periode

De VitalityBox is in te zetten voor een vaste periode. Wanneer het gaat om aanjagen van vitaliteit staat de box ongeveer 30 dagen op locatie.

Wil je ervoor zorgen dat je medewerkers actief blijven (en collega’s enthousiasmeren om ook actief te worden) als wij niet meer in beeld zijn, dan adviseren we de VitalityBox minimaal tien weken op locatie te laten.

Natuurlijk kunnen we ook na die 10 weken aan boord blijven om te helpen het aantal gebruikers te vergroten.

Activiteiten op de werkvloer

Behalve activiteiten met en vanuit de VitalityBox organiseren we ook healthweeks; een week vol activiteiten rondom het thema vitaliteit, zoals een gezonde bbq, workshop eten en slapen, healthchecks en stoelmassages.

We werken in de communicatie toe naar de healthweek; het hoogtepunt en de afsluiting van het vitaliteitsprogramma. Je bedrijf (HR) pakt het van hieruit verder zelf op.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor een langere periode verder te gaan met Vitaplaza.

Interesseformulier

"Vitaplaza heeft ons afgelopen jaren naar volle tevredenheid ondersteunt in het proces van bewustwording onder de medewerkers van het belang van hun eigen vitaliteit en gezondheid. Vervolgens hebben wij met hen ook een vitaliteitsprogramma kunnen implementeren wat hanteerbaar blijft voor nu en de toekomst. Ze zijn enthousiast, kundig en maken maatwerk voor de organisatie."

Rösler Benelux B.V.

R. van Herpen-Reijers, HR Manager
"Samen met Vitaplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer
"De laatste jaren hebben we in samenwerking met Vitaplaza diverse projecten doorlopen aangaande vitaliteit; een zeer prettige samenwerking. Diverse studenten van HAN|Sportkunde hebben ons op het goede spoor gezet dat vitaliteit méér is dan alleen dat dagelijks stukje fruit, maar een manier van leven en werken! We zijn op de goede weg!"

Baaijens Metaal

Geert Baaijens, Eigenaar
"Mooi sportcentrum met deskundige begeleiding."

Kringloop bedrijf Oss

Jos Canton, Eigenaar

Meer weten?

Wil je weten hoe je de VitalityBox in jouw organisatie kunt inzetten? Bel ons (0412 643 700) of vul het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!
TOP