Hoe word je bedrijf vitaal?

We brengen je mensen in beweging. Dat doen we door vitaliteit-op-de-werkvloer-programma’s te ontwikkelen, aan te jagen en uit te voeren. We zetten onze expertise in bij jou op de werkvloer. En op onze sportlocatie kunnen je mensen terecht voor bedrijfsfitness met persoonlijke begeleiding op maat. Zo wordt ook jouw bedrijf vitaal!

Vitaliteit op het werk

Vitaliteit is een begrip dat voor elke werkgever relevant is. Vitale werknemers zitten namelijk lekker in hun vel, ze zijn weerbaarder, niet zo snel gestrest en ze hebben volop energie en zin om te werken. Bovendien zijn ze productiever en minder vaak ziek. Met de drie vitaliteitsprogramma’s van Vitaplaza worden en blijven ook jouw medewerkers vitaal! 

Bedrijfsfitness

Bij Vitaplaza kunnen je werknemers lekker sporten en bewegen. Maar we weten uit onderzoek én uit ervaring dat mensen het vaak lastig vinden om het sporten ook vol te houden. Daarom laten we de sporter los waar het kan, maar we grijpen in als het volhouden moeilijker lijkt te worden. Dan bellen we even voor een evaluatiegesprekje en een doorstart. Dat helpt, weten we.

Wil je meer informatie?

Bel ons (0412 643 700) of vul het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!

Interesseformulier

"Vitaplaza heeft ons afgelopen jaren naar volle tevredenheid ondersteunt in het proces van bewustwording onder de medewerkers van het belang van hun eigen vitaliteit en gezondheid. Vervolgens hebben wij met hen ook een vitaliteitsprogramma kunnen implementeren wat hanteerbaar blijft voor nu en de toekomst. Ze zijn enthousiast, kundig en maken maatwerk voor de organisatie."

Rösler Benelux B.V.

R. van Herpen-Reijers, HR Manager
"Samen met Vitaplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer
"De laatste jaren hebben we in samenwerking met Vitaplaza diverse projecten doorlopen aangaande vitaliteit; een zeer prettige samenwerking. Diverse studenten van HAN|Sportkunde hebben ons op het goede spoor gezet dat vitaliteit méér is dan alleen dat dagelijks stukje fruit, maar een manier van leven en werken! We zijn op de goede weg!"

Baaijens Metaal

Geert Baaijens, Eigenaar
"Mooi sportcentrum met deskundige begeleiding."

Kringloop bedrijf Oss

Jos Canton, Eigenaar

Deze bedrijven gingen jou al voor!

TOP