Even voorstellen

Uiteraard zijn onze zorgprofessionals deskundig, vriendelijk en nemen en bewaken ze de tijd. Ze zijn opgeleid om te luisteren, door te vragen en te reflecteren. Ons kernteam wordt zo nodig aangevuld met professionals uit ons netwerk. Zij delen onze opvattingen over zorg en Positieve Gezondheid en bieden een belangrijke aanvulling op ons zorgaanbod. We stellen het kernteam graag aan u voor.

Vitaliteitscoach

Gespecialiseerd in het bepalen, behalen en volhouden van doelen, begeleiding bij vraagtstukken en het aanleren van vaardigheden om op een goede manier met stress om te gaan.

Psycholoog

Gespecialiseerd in het duurzaam verminderen van psychische klachten en ze de kwaliteit van je leven weer te vergroten door het aanbieden van therapie en (wandel)coaching. 

Ergotherapeut

Gespecialiseerd in het aanleren van vaardigheden van wanneer je beperkingen ervaart in het dagelijks leven door een aandoening of ziekte en begeleiding bij hulpmiddelen en aanpassingen.

Slaapcoach voor baby's en kinderen

Gespecialiseerd in het begeleiden naar beter (door)slapen van kinderen en de ouders te begeleiden in hoe ze kun kind hierbij kunnen ondersteunen en helpen.

Diëtist

Gespecialiseerd persoonlijke voedings- en dieetadvisering bij de gezonde mens en bij mensen met diabetes, verhoogde cholesterol, maag- en darmklachten en over- en ondergewicht.

Sportarts

Gespecialiseerd in inspanningsgebonden onderbeenklachten en op het gebied van  inspanningsdiagnostiek en trainingsadvies voor duursporters en chronisch zieken.

Masseur

Gespecialiseerd in het begeleiden naar een beter contact met het lichaam. Rebalancing is een combinatie van massagetechnieken, ademhaling, meditatie en het stellen van open vragen.

Diëtist

Gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die te maken hebben met het verliezen of juist aankomen van gewicht, door op maat voedings- en leefstijladvies te geven.

Fysiotherapeut

Gespecialiseerd in algemene fysiotherapie, revalidatietraining, COPD training, medische en klassieke taping en in het begeleiden van mensen met sportblessures.

Psycholoog

Gespecialiseerd in het herstellen van de mentale gezondheid van mensen die zich uit balans voelen door middel van persoonlijke gesprekken met daarin concrete handvaten en inzichtgevende feedback.

Fysiotherapeut

Gespecialiseerd in algemene fysiotherapie en daarnaast ook manuele therapie, rug/nek/schouder (revalidatie)training, COPD training, Reattachment therapie en Jeroen is Haptonomisch counselor. 

Burn-out coach

Gespecialiseerd in het coachen van mensen op het gebied van burn-out preventie en het herstel. Daarnaast is Myrna maatschappelijkwerker en begeleidinsdkundige. Ze vindt het belangrijk dat mensen zich gehoord en gezien voelen.

Leefstijlcoach

Gespecialiseerd in het begeleiden naar leefstijlverandering op het gebied van het vergroten van het mentaal welbevinden, afvallen, naar vermogen bewegen, slaap en stress/ontspanning. Hiervoor bied ik de Gecombineerde leefstijlinterventie Cool aan.

Leefstijlcoach

Gespecialiseerd in het begeleiden naar positieve leefstijlverandering door ondersteuning aan te bieden bij het vergroten van het welbevinden, afvallen, bewegen, slaap en stress/ontspanning. Hiervoor bied ik de Gecombineerde leefstijlinterventie Cool aan.

Wil je meer informatie?

Vul dan het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!
TOP