Bedrijfsbreed communiceren
over vitaliteit

... dagelijks 3-5 minuten bezig met hun fysieke en mentale gezondheid. De content wordt op maat gemaakt en vormgegeven in de huisstijl van je bedrijf. Alle interactie in de app wordt bijgehouden en gemeten. 

VitalityApp

De VitalityApp is een handige web-based tool waarmee je bedrijfsbreed content kunt delen over gezondheid, vitaliteit en leefstijl. Tekst en video, variërend van tips en weetjes tot en met korte enquêtes en oefeningen. Alle interactie in de app wordt bijgehouden en gemeten. Een eigen beheeromgeving maakt vorderingen inzichtelijk en verbeteringen aantoonbaar.

Bewustwording en inspiratie

Met de VitalityApp zijn je werknemers op gezette tijden 3-5 minuten bezig met fysieke en mentale gezondheid. Daarmee is de app een aanjager van bewustwording en een bron van inspiratie. Met de talloze tips & tricks die de app biedt kunnen je werknemers niet alleen op de werkvloer, maar ook thuis hun voordeel doen.

De VitalityApp wordt op maat gemaakt:

·        Content – De content van de Vitaliteit Web-app is variabel en naar voorkeur en wens in te richten. Onze database bestaat uit een veelheid van teksten en video’s over voeding, beweging en mindfullness, met onderwerpen als het nut van voldoende water drinken, de werking van het immuunsysteem, stressmanagement, slaap, afvallen en leefritme.

·        Vormgeving – De VitalityApp wordt ingericht in de huisstijl van je organisatie; met herkenbare kleuren, logo’s en foto’s. Zo worden je werknemers meegenomen in een vertrouwde omgeving. En dat stimuleert positieve verandering.

·        Frequentie - De kracht van de VitalityApp zit in het creëren van regelmaat. Door op gezette tijden informatie over gezondheid, vitaliteit en leefstijl aan te bieden ontstaat gewenning en vertrouwdheid met het onderwerp. De frequentie waarmee de content wordt gepresenteerd stemmen we in overleg af. 

Beschikbaar via
mobiel en desktop

     De VitalityApp is beschikbaar voor de mobiele telefoon en de desktop, zodat je er gebruik van kunt maken wanneer dat jou het beste uitkomt.

Moeiteloos
kennis opdoen

Door elke dag kort en op een makkelijke manier bezig te zijn met vitaliteit word je je bewust van je huidige leefstijl en word je gemotiveerd en geïnspireerd om die te verbeteren.

Motiverende badges
en medailles

Dat je bezig bent met je vitaliteit blijft niet onopgemerkt. Je krijgt badges en medailles om jouw voortgang te vieren; leuke opstekers die je motiveren om door te gaan.

Vorderingen en verbeteringen
in beeld

Met behulp van vragen over de thema's die behandeld worden, maakt de app jouw vorderingen en verbeteringen zichtbaar en meetbaar.

Interesseformulier

"Vitaplaza heeft ons afgelopen jaren naar volle tevredenheid ondersteunt in het proces van bewustwording onder de medewerkers van het belang van hun eigen vitaliteit en gezondheid. Vervolgens hebben wij met hen ook een vitaliteitsprogramma kunnen implementeren wat hanteerbaar blijft voor nu en de toekomst. Ze zijn enthousiast, kundig en maken maatwerk voor de organisatie."

Rösler Benelux B.V.

R. van Herpen-Reijers, HR Manager
"Samen met Vitaplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer
"De laatste jaren hebben we in samenwerking met Vitaplaza diverse projecten doorlopen aangaande vitaliteit; een zeer prettige samenwerking. Diverse studenten van HAN|Sportkunde hebben ons op het goede spoor gezet dat vitaliteit méér is dan alleen dat dagelijks stukje fruit, maar een manier van leven en werken! We zijn op de goede weg!"

Baaijens Metaal

Geert Baaijens, Eigenaar
"Mooi sportcentrum met deskundige begeleiding."

Kringloop bedrijf Oss

Jos Canton, Eigenaar

Meer weten over de VitalityApp?

Wil je weten hoe je de VitalityApp in jouw organisatie kunt inzetten? Bel ons (0412 643 700) of vul het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!
TOP