Onze personal trainers

Aanpak
Ik coach en begeleid sporters door middel van 1- op-1 training op de sportschool. We starten altijd met een strategiegesprek, daarna maak ik een passend plan en plannen we samen een eerste training in. Tijdens de eerste week ga ik kijken naar het niveau van de sporter, maken we kennis met elkaar en bespreken we het plan van aanpak.

12 weken
De sporter start altijd met 12 weken personal training. In die 12 weken leert de sporter de techniek van de oefeningen, het gebruik van de juiste houding tijdens het sporten en alles wat je moet weten op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Optimale resultaten
Iedereen die wil werken aan zichzelf en optimale resultaten wil boeken, van een strakker lichaam tot en met meer spiermassa, kan rekenen op mijn kennis en enthousiasme. En dat geldt ook voor mensen die willen werken aan hun mindset. Ik laat je graag zien waarom een gezonde geest en de juiste mindset jou meer kan bieden in het leven!

Meer informatie: https://kampioencoaching.nl/

 

Ervaring
Door de vele jaren ervaring en verschillende opleidingen en cursussen te hebben afgerond ben ik een ervaren trainer. Naast de kennis ben ik ook aangesloten bij FITNED.nl met niveau4+. Dit is een beroepsregister van de fitnessbranche met daarin gediplomeerde fitnessprofessionals die hebben aangetoond te voldoen aan een kwaliteitsstandaard.

Locatie naar keuze
Moving Lifestyle is gespecialiseerd in het samen behalen van jouw doel. Dit door middel van training en coaching en denken in mogelijkheden. Moving Lifestyle kan met jou overal trainen. Naast de locatie bij Vitaplaza kan er ook thuis of in de buitenlucht getraind worden.

Voldoening
Personal training geeft niet alleen de deelnemers, maar ook mij ontzettend veel voldoening. Door intensieve en persoonlijke begeleiding worden uitdagende doelen realistisch om te halen. Daar worden mijn klanten blij van, maar ik ook. Een gedreven trainer is immers pas tevreden als elk doel gehaald wordt!

Meer informatie: https://www.movinglifestyle.nl/

 

Personal posture training
Je lichaamshouding weerspiegelt hoe jij altijd hebt bewogen (of stilgezeten). Dat kan naarmate je ouder wordt resulteren in minder makkelijk bewegen en in pijntjes en klachten. Herken je dat? Dan is onze Personal Posture Training iets voor jou. Je wordt je (weer) bewust van je lichaam, zodat je je houding kunt veranderen en daarmee klachten kunt verminderen of voorkomen.

1-op-1 werken aan je houding
In de Personal Posture Training ga je 1-op-1 met Penny de Haan, een zeer ervaren en deskundige sport- pilates- en yogaprofessional, werken aan je houding. Samen breng je in kaart wat er verbeterd kan worden, bijvoorbeeld stijfheid of hypermobiliteit, een teveel aan spanning of juist een tekort aan aanspanning. Vervolgens ga je samen aan het werk.

Kennis en bewustzijn
Je leert hoe jouw lijf werkt met wat simpele oefeningen. Na één sessie kun je daar zelf mee aan de slag. Je hebt dan de kennis en het bewustzijn over wat je kunt veranderen om je houding te verbeteren. En wat je eenmaal hebt aangeleerd blijft voor altijd van jou en zal je bijblijven; je kunt er altijd op terugpakken.

Maatwerk
De Personal Posture Training is op maat gesneden en houdt rekening met jouw achtergrond, leeftijd, souplesse en beperkingen. Het uitgangspunt is wat er allemaal nog wél kan. Zodat je wat je doet en wil in je leven, (weer) makkelijker kunt. De cursus Personal Posture Training kost € 75,00 per uur.

 

TOP