Onze personal trainers

Beginpunt vaststellen:
We starten met het vaststellen van je beginpunt door middel van een intakegesprek en een voedingsanalyse. Dit kan confronterend, maar vooral verhelderend zijn. Ik begrijp als geen ander de uitdagingen die gepaard gaan met positieve veranderingen. Het mooie is dat je door mijn coaching er nooit alleen voor staat. Samen gaan we deze reis aan.

1 op 1 coaching:
Ik ga je alle details leren over de verschillende mogelijkheden die onze club te bieden heeft om jouw doel te behalen. Ik zal je volledig voorbereiden, zodat je uiteindelijk zelfverzekerd en zelfstandig kunt trainen. Hierdoor zal het niet langer aanvoelen als een verplichting, maar als iets waar je naar uitkijkt.

Lifestyle:
Samen zullen we onderzoeken hoe je gezonde aanpassingen aan je huidige levensstijl kunt integreren. Dit zal ervoor zorgen dat je eindelijk en blijvend het gewenste verschil zult ervaren. Onze inspanningen zullen gericht zijn op het samenwerken naar een gezondere versie van jezelf.

Geïnteresseerd geraakt? Vul dan nu het interesseformulier in en laten we samen het verschil maken, voor eens en altijd. Samen gaan we deze reis aan.

Met vriendelijke groet,

Job.

Personal posture training
Je lichaamshouding weerspiegelt hoe jij altijd hebt bewogen (of stilgezeten). Dat kan naarmate je ouder wordt resulteren in minder makkelijk bewegen en in pijntjes en klachten. Herken je dat? Dan is onze Personal Posture Training iets voor jou. Je wordt je (weer) bewust van je lichaam, zodat je je houding kunt veranderen en daarmee klachten kunt verminderen of voorkomen.

1-op-1 werken aan je houding
In de Personal Posture Training ga je 1-op-1 met Penny de Haan, een zeer ervaren en deskundige sport- pilates- en yogaprofessional, werken aan je houding. Samen breng je in kaart wat er verbeterd kan worden, bijvoorbeeld stijfheid of hypermobiliteit, een teveel aan spanning of juist een tekort aan aanspanning. Vervolgens ga je samen aan het werk.

Kennis en bewustzijn
Je leert hoe jouw lijf werkt met wat simpele oefeningen. Na één sessie kun je daar zelf mee aan de slag. Je hebt dan de kennis en het bewustzijn over wat je kunt veranderen om je houding te verbeteren. En wat je eenmaal hebt aangeleerd blijft voor altijd van jou en zal je bijblijven; je kunt er altijd op terugpakken.

Maatwerk
De Personal Posture Training is op maat gesneden en houdt rekening met jouw achtergrond, leeftijd, souplesse en beperkingen. Het uitgangspunt is wat er allemaal nog wél kan. Zodat je wat je doet en wil in je leven, (weer) makkelijker kunt. Een Personal Posture Training kost € 75,00 per uur.

Aanpak
Ik coach en begeleid sporters door middel van 1- op-1 training op de sportschool. We starten altijd met een strategiegesprek, daarna maak ik een passend plan en plannen we samen een eerste training in. Tijdens de eerste week ga ik kijken naar het niveau van de sporter, maken we kennis met elkaar en bespreken we het plan van aanpak.

12 weken
De sporter start altijd met 12 weken personal training. In die 12 weken leert de sporter de techniek van de oefeningen, het gebruik van de juiste houding tijdens het sporten en alles wat je moet weten op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Optimale resultaten
Iedereen die wil werken aan zichzelf en optimale resultaten wil boeken, van een strakker lichaam tot en met meer spiermassa, kan rekenen op mijn kennis en enthousiasme. En dat geldt ook voor mensen die willen werken aan hun mindset. Ik laat je graag zien waarom een gezonde geest en de juiste mindset jou meer kan bieden in het leven!

Meer informatie: https://kampioencoaching.nl/

 

TOP