Bedrijfsfitness persoonlijke
begeleiding op maat

Ritme

     Vitaplaza bedrijfsfitness is erop gericht je medewerkers in beweging te krijgen én te houden. Daarom leggen we veel nadruk op het vinden en volhouden van een sportritme. Want een trainingsprogramma kan alleen effectief zijn als je het ook volhoudt. Na een individuele intake volgt een traject van evaluatiegesprekken die leiden tot een vorm van ritme. Het ritme zorgt voor duurzaam trainen en duurzaam werken aan vitaliteit.

Persoonlijke aandacht

Onze ondersteuning is gebaseerd op hulp krijgen wanneer je dat nodig hebt. Waar het kan laten we de deelnemer los, zodat hij of zij een eigen ritme kan ontdekken en een eigen routine kan ontwikkelen. Maar we grijpen in als we zien dat het volhouden moeilijk wordt.

Als een deelnemer onregelmatig komt, bellen we hem of haar op om een doorstart te bespreken. Deze aanpak combineert de vrijheid van zelfredzaamheid met de aandacht van personal training. Maar door een efficiënte organisatie zijn onze tarieven lager dan die van een personal trainer.

Next level fitness

Met geavanceerde cardioapparatuur en eGym tilt Vitaplaza fitness naar het volgende niveau. De slimme apparatuur zorgt ervoor dat het individuele trainingsprogramma automatisch wordt aangemaakt en vastgelegd, op basis van (kracht)testen en persoonlijke doelstellingen.

Een app geeft real time inzicht in prestaties en vorderingen. Uiteraard kunnen deelnemers ook fitnessen onze vrije-fitness-zone en op/met onze handmatig in te stellen krachtapparaten.

 

Start met een Health Check

We starten we altijd met een intake en een healthcheck. Want: meten is weten. De healthcheck brengt conditie, kracht, flexibiliteit en lichaamssamenstelling in kaart. Een perfecte manier om de persoonlijke ontwikkeling te starten en vorderingen te volgen. Degene die de healthcheck afneemt, wordt de personal coach van de deelnemer. 

Interesseformulier

"Vitaplaza heeft ons afgelopen jaren naar volle tevredenheid ondersteunt in het proces van bewustwording onder de medewerkers van het belang van hun eigen vitaliteit en gezondheid. Vervolgens hebben wij met hen ook een vitaliteitsprogramma kunnen implementeren wat hanteerbaar blijft voor nu en de toekomst. Ze zijn enthousiast, kundig en maken maatwerk voor de organisatie."

Rösler Benelux B.V.

R. van Herpen-Reijers, HR Manager
"Samen met Vitaplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer
"De laatste jaren hebben we in samenwerking met Vitaplaza diverse projecten doorlopen aangaande vitaliteit; een zeer prettige samenwerking. Diverse studenten van HAN|Sportkunde hebben ons op het goede spoor gezet dat vitaliteit méér is dan alleen dat dagelijks stukje fruit, maar een manier van leven en werken! We zijn op de goede weg!"

Baaijens Metaal

Geert Baaijens, Eigenaar
"Mooi sportcentrum met deskundige begeleiding."

Kringloop bedrijf Oss

Jos Canton, Eigenaar

Wil je meer informatie?

Bel ons (0412 643 700) of vul het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!
TOP