HOE WERKT HET

Je doorloopt een aantal fasen. We nemen je even mee door alle fasen heen.

1. Om een eerst indruk te krijgen en tegelijkertijd de snelheid er te houden, vragen we je om een profiel -formulier in te vullen. Op basis van jouw profiel heb je een intake gesprek met een van onze professionals.

2. De professional beluistert je hulpvraag en bevraagt waar nodig is. Op basis van de verkregen informatie stelt hij of zij een zorgteam voor je op.

3.   Het zorgteam stelt op basis van een gesprek met jou een opmaat zorgplan op. Wanneer je hier vertrouwen in hebt ga je akkoord.

4. Wij maken op basis van het zorgplan een offerte en zoeken er de juiste financiering erbij. We gaan na welke vergoedingen verstrekt kunnen worden door verzekeraar, werkgever en/of familie.

5. Je ontvangt alle documentatie, het zorgplan, de offerte en financieringsplan. Na jouw akkoord starten we met de uitvoering.

6. Je wordt gekoppeld aan een van onze personal coaches. Hij of zij begeleidt je door het plan heen. En helpt je bij het volhouden.

En zo wordt ook jij vitaler ondanks je chronisch klachten.

Drie voorbeelden wat je kan verwachten?

Coachgesprekken

Door middel van het gesprek leer jij jezelf beter kennen. Bijvoorbeeld met de psycholoog die door met jou in gesprek te zijn, jou helpt obstakels op te lossen. Bevindingen van de psycholoog worden met de andere zorgprofessionals in het zorgplan gedeeld.

Behandelingen

In je lichaam kunnen zich ook uitdagingen voordoen. We onderzoeken en behandelen. Je zult ook oefeningen als huiswerk mee naar huis krijgen. Bevindingen van de behandelaar worden met de andere zorgprofessionals in het zorgplan gedeeld.

Oefeningen

Je zult zelf ook hard moeten werken. Een obstakel in je brein of lichaam komt meestal niet van de een op de andere dag. En zal ook niet in eens over zijn. Jouw personal coach helpt bij het volhouden. Bevindingen van de personal coach worden met de andere zorgprofessionals in het zorgplan gedeeld.
TOP