Kinderfeestjes

Kom feesten bij Vitaplaza!

Wil jij graag je kinderfeestje bij ons vieren? Dat kan! Onze feestjes zijn op zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur.
Inclusief ranja, een snoepje, certificaat en natuurlijk een cadeautje voor de jarige!
Je kunt kiezen uit vier thema’s:

Hiphop

Vind jij dansen helemaal geweldig en wil je dit samen met je vrienden en vriendinnen doen? Dan is dit feestje echt iets voor jou! Een echte hiphop/urban dance party met de nieuwste dansstijlen. Je krijgt hiphop-les of maakt zelf je eigen hiphop-dans met hulp. Je krijgt een echte officiële ’dans-aftermovie die je altijd als herinnering kunt bewaren.

Bootcamp

Bij Bootcamp kun je voor bijna alle jarige jobjes vanaf 5 jaar een origineel en sportief kinderfeestje boeken! Met verschillende (sport)opties binnen is er altijd een origineel feestje! In het voorjaar kun je je bootcamp-feest ook buiten geven als je wilt.

Escaperoom

Dit kinderfeestje is voor kids van 8 t/m 12 jaar. Kunnen jullie ontsnappen uit de gevreesde sportzaal? Luister goed naar het verhaal. Ontcijfer de codes en los alle puzzels op… Anders blijven de deuren langer op slot! DREADED GYM, durf jij met je vrienden deze uitdaging aan?!

Expeditie Robinson

Waan je op het strand van Expeditie Robinson en ga het avontuur aan met allerlei leuke en sportieve opdrachten. Kamp Noord strijdt tegen Kamp Zuid. Vecht je terug vanuit Duivelseiland en beleef de samensmelting met al je vrienden en vriendinnen. Wie is een echte Robinson?!

Kosten
Tot en met 10 kinderen € 75,-. Elk extra kind € 7,50 met een max. van 15 kinderen.

Kom je bij ons feesten?

Wil je meer informatie? Vul dan het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!
TOP